Sreda 30.01.2013.
14:15
Vestionline, mozzartsport.com

Zvezda šalje Jovanovića na lečenje od alkoholizma

Dobiće novu šansu - Milan Jovanović

Iskusni fudbaler nedavno je vraćen u Beograd sa priprema ekipe u Antaliji. Trener crveno-belih Aleksandar Janković odstranio je iz tima Jovanovića zbog kršenja klupske discipline i konzumiranja alkohola. Naime, popularni Mrva se napio jedno veče u hotelu, nakon čega se uspavao i zakasnio na doručak.

Iskusni defanzivac i ranije je pravio incidente koji su povezani sa konzumiranjem alkohola. U septembru je izazvao saobraćajnu nesreću na Čuburi u kojoj je lakše povređen jedan mladić. Protiv njega je tada podneta krivična prjava zbog ugrožavanja bezbednosti saobraćaja, jer je nesreću navodno izazvao sa 0,93 promila alkohola u krvi.

Trener Zvezde Aleksandar Janković rekao je da je Jovanović veoma pošten, iskren, čestit i da želi da učestvuje u rešavanju problema koji on ima. "Srpski Murinjo" je rekao da kada se taj problem reši voleo bi da ga ponovo ima u ekipi.

Ponudu Milanu Jovanoviću da se uključi u program lečenja od alkoholizma, Upravni odbor će doneti na narednoj sednici, a po završetku odvikavanja, on bi trebalo da bude priključen prvom timu.

U svakom slučaju, ukoliko zaista Zvezda pošalje Jovanovića na lečenje od alkoholizama, to će svakako biti presedan, ne samo u fudbalu već generalno u srpskom sportu. Zvezda bi tako dala pozitivan primer svim klubovima u Srbiji.

2024 © - Vesti online