Petak 12.02.2010.
11:24
Vestionline

Antić i Rajevac u timu sveta

Prema mišljenju ove američke tv mreže, Radomir Antić zaslužuje mesto među najboljim selektorima planete, jer je bivši trener Atletika, Barselone i Reala "glavni krivac" za plasman Srbije na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi, kao i da će njegovo taktičko umeće biti od ključnog značaja za konačni plasman "orlova" na Mundijalu, prenosi list Kurir.

Ulaskom u finale Kupa afričkih nacija, i to bez četvorice najboljih fudbalera, Milovan Rajevac je zaslužio nove pohvale. Amerikanci su svrstali selektora Gane među 11 najboljih na svetu, jer je njegovim dolaskom na klupu "crnih zvezda", ova reprezentacija napravila velike rezultate u kvalifikacijama za Mundijal, ali i na Kupu afričkih nacija.

Za Rajevca prognoziraju da će na Svetskom prvenstvu izboriti plasman u četvrtfinale, a nama su dodelilu osminu finala, pa nije jasno kako je i Jogi Lev među "odabranima".

Pored dvojice naših stručnjaka, na listi najbolji selektora našli su se još i tri Nemca (Lev, Reghagel i Hicfield), dva Italijana (Lipi i Kapelo), i po jedan Danac (Olsen), Španac (Del Boske), Argentinac (Bjelsa) i Brazilac (Dunga).

2024 © - Vesti online