Utorak 29.01.2013.
08:48
Telegraf, Gloria

Bata: Dižem tegove i ponovo učim da hodam

Oporavlja se "Valter": Bata Živojinović
 

Velimir Bata Živojinović uspešno se oporavlja od moždanog udara,koji je doživeo leta prošle godine. Legendarni sprski glumac, koji je sada vedrog duha, svakodnenvno vežba u fitnes centru banje Setlers, gde će ostati najmanje mesec dana.

Popularni Valter istakao je za magazin Gloria da jedva čeka da se vrati kući i da mu nedostaju deca. Međutim, on za sada ne razmišlja o povratku na filmsko platno.

"Nema ništa od glume. Nisam spreman. Nikada nisam radio ofrlje, jednostavno ne mogu tako. Ako uloga od mene zahteva da hodam deset koraka unazad, ja to neću moći", rekao je Bata Živojinović, koji i pored tretmana prati dnevnu štampu, ali i dešavanja u njegovom voljenom klubu – Crvenoj zvezdi.

"Čitam dnevnu štampu, pratim šta se dešava. Znam da se Džaja vratio u Zvezdu. To je dobra stvar", rekao je Bata.

Njegova supruga Lula je ubeđena da će Živojinović vratiti pred kamere.

"Pre nego što se ovo desilo, potpisao je da radi film sa drugarom Stoletom Popovim iz Skoplja. Snimanje je stopirano dok se Bata ne oporavi. A kum Dragoslav Lazić stalno mu govori da u seriji “Zvezdara”, koja je nedavno počela da se emituje, ima ulogu za njega", rekla je Julijana Živojinović.

Prema rečima lekara, Živojinović se oseća bolje i okrenuo se zdravom životu.

"Očekujemo da se nastavi pozitivan trend njegovog oporavka i da u aprilu-maju bude tamo gde je bio pre prvog udara. U stvari, pretpostavljam da će Batino stanje biti bolje nego prethodnih godina, jer smo mu sada uradili temelje zdravog života. Ranije se malo kretao, dok danas uživa u pešaćenju. Ostavio je cigarete, a pušio je po dve-tri kutije", rekao Batin fizioterapeut Slavoljub Vezmar.

2024 © - Vesti online