Ponedeljak 28.01.2013.
19:05 >> 21:40h
Vestionline, B92

Džajić i Čović ostaju u Crvenoj zvezdi

Nebojša Čović i Dragan Džajić

Džajić i Čović su se sukobili prošle nedelje oko ovlašćenja pojedinih ljudi u klubu, ali su sve to ostavili iza sebe na sastanku Upravnog odbora, održanog u ponedeljak uveče, koji je trajao dva sata i 15 minuta.

"Nesporazum izmedju predsednika i potpredsednika je izgladjen. Nastavljamo dalje", rekao je kratko Tanjugu Petar Škundrić, predsednik Sportskog društva Crvena zvezda.

"Mi smo rešili sve naše nesporazume i nastavljamo započeti posao u interesu Crvene zvezde, jer je ona iznad svih nas", rekao je Džajić novinarima posle sastanka na stadionu crveno-belih, a na njegove reči nadovezao se i Čović.

"Nemam ništa da dodam, ni da oduzmem. Kao što sam rekao u saopštenju, mi smo naše probleme rešili u interesu kluba. Nastavićemo da radimo još jačim intenzitetom, jer je Zvezda u velikoj krizi", poručio je Čović.

Pored situacije posle sukoba Džajića i Čovića, Upravni odbor raspravljao je i o poboljšanom ugovoru sa kompanijom Gasprom, od kojeg će najverovatnije profitirati i ostale sekcije sportskog društva ’crveno-belih.’

Jedna od tačaka dnevnog reda trebalo je da bude i status defanzivca ’crveno-belih’ Milana Jovanovića, koji je vraćen sa priprema u Turskoj zbog grubog kršenja klupske discipline.

Do sukoba između Džajića i Čovića došlo je prethodne srede, pojedini mediji objavili su da je bilo i fizičkog kontakta, ali ta informacija je u međuvremenu demantovana sa više strana.

Pored Džajića i Čovića, u upravnom odboru ’crveno-belih’ su Ivica Tončev, Slaviša Kokeza, Aleksandar Antić, Slobodan Babić, Branko Radujko, Miodrag Lemajić, Predrag Ćulibrk, Božidar Cerović, Milovan Stanišić, Miljko Ristić, Dušan Savić, Branko Kovačević, Zoran Bašanović i Marko Ćulibrk.

2024 © - Vesti online