Ponedeljak 28.01.2013.
15:51
24sata.rs

Novinar BBC: Navijam za Đokovića, jer volim Srbiju

On je Nole, svi ga vole...

"Mnogo rizikujem da mi sude za izdaju... ali napred, Đoković!" ispalio je prvi tvit Loven i objasnio otkuda mu taj navijački nerv i tolika podrška Novaku.

"Pre svega, navijam za Đokovića jer gajim izuzetno lepa osećanja prema Srbiji i Balkanu uopšte. Novaka podržavam jer je izvanredan sportista i što na najlepši mogući način predstavlja svoju zemlju. On je pravi ambasador Srbije", rekao je Loven za "24 sata“.

Naravno, Loven pruža podršku i Mareju.

"Endi je Britanac, i jako je lepo što je stigao do još jednog velikog finala, ali Novak je bio bolji. Bio je to dobar meč, Mareja su koštale duple servis greške u ključnim poenima, a Đoković je iskazao neviđenu mirnoću tokom celog meča" kaže Loven.

Za kraj, poruka ljubiteljima tenisa u Srbiji, i to na odličnom srpskom:
"Bravo, Nole i... nedostaje mi Beograd!", zaključio je novinar Bi-Bi-Sija.

Del Pjero oduševljen Novakom

Bivši fudbaler Juventusa i ikona italijanskog fudbala, Alesandro del Pjero uživo je pratio veliko finale Australia Opena. 39-godišnji fudbaler Sidneja nakon meča nije krio veliko oduševljenje što je upravo njegov favorit, Novak Đoković, po četvrti put u karijeri podigao trofej namenjen pobedniku "Ozi opena".

Legenda Juventusa je na svojoj Fejsbuk stranici postavila fotografiju sa srpskim teniserom uz komentar:

"Juče posle finala sa Novakom Đokovićem, pobednikom Australijan opena. Svaka čast, Nole!", napisao je iznad fotografije slavni "Pinturikio".

2024 © - Vesti online