Utorak 29.01.2013.
08:00
Smedia

Odlična tehnika stimulacije G tačke

Stimulacijom G tačke do savršenog orgazma
 

Zato vam donosimo savet za jedan jednostavan manevar koji će osigurati "vatrenu" stimulaciju G-tačke. Nedostižnu G-tačku nije baš jednostavno pronaći, jer da je tako, svaka bi žena prilikom seksa imala grandiozne orgazme. Ova tačka se nalazi između oko pet i sedam centimetara od ulaza u vaginu, skrivena jedan centimetar ispod površine.

Zbog toga je potrebno konstantno pritiskati to mesto kako bi stimulacija bila efikasna, što baš i nije neophodno ako ste oboje napaljeni. Osim toga, popularne poze kao što su misionarski položaj i onaj kad je žena gore, nisu delotvorne, odnosno ne omogućavaju stimulaciju G-tačke.

Samo, treba naći G tačku...

Dakle, koje je rešenje? Mnoge žene imale su sjajna iskustva s orgazmom postignutim nakon stimulacije G-tačke putem jednostavne tehnike nazvane "Come-Hither". To vam je onaj pokret rukom kad kažiprstom nekoga pozivate da dođe.

Evo što trebate da uradite ako želite da isprobate ovu tehniku.

Lezite na leđa sa zgrčenim nogama tako da vam kolena dođu na grudi. Neka vaš partner koristeći kažiprst i srednji prst stimuliše mesto na kom se nalazi G-tačka i to tako što će koristiti "Come Hither."

Ova tehnika trebalo bi da bude dovoljna za stimulaciju G-tačke i orgazam bez da izvedete bilo koji drugi seksualni položaj, piše Hot.

Eventualno, po potrebi, muškarac može menjati brzinu i jačinu pritiska prilikom stimulacije G-tačke slušajući partnerkine sugestije. I tako sve dok ona ne dostigne vrhunac. Nemojte brinuti ako ne uspete iz prve, za neke stvari vežba je jedini pravi put.

2024 © - Vesti online