Ponedeljak 28.01.2013.
10:03
Vestionline

Marej: Nisam iskoristio svoje šanse

Žuljevi ga nisu boleli mnogo - Endi Marej

"U trećem setu je bilo veoma neizvesno, i u četvrtom smo imali nekoliko ’gustih’ gemova. Dolazio sam često do 0:15 ili 0:30, ali nisam uspevao da kapitalizujem svoje šanse i to je razočaravajuće“, kazao škotski teniser posle poraza 3:1.

"Kada sam gubio sa 2:1 u setovima, znao sam da moram dobro da počnem u četvrtom setu jer je najbolje igrače teško zaustaviti kada imaju vođstvo i momentum. Npr, ja sam u drugom setu igrao dobro i imao nekoliko šansi, ali nisam ih iskoristio. To je razlika", dodao je Marej.

U taj-brejku drugog seta Marej je pre drugog servisa sklonio pero sa terena, a potom je napravio duplu grešku.

"Mogao sam da serviram, ali to pero mi je upalo u oko pre nego što sam servirao i mislio sam da je dobra ideja da ga pomerim. Možda i nije bilo tako jer sam napravio duplu grešku. Na ovom nivou sve se svodi na nekoliko poena, ja sam najveću šansu imao početkom drugog seta, ali nisam ih iskoristio. Novak jeste svoju na kraju trećeg seta", rekao je Marej i dodao da ne bi previše pažnje davao

tim detaljima, kao i svom problemu sa žuljevima.

"Malo roviti kada trčite. To nije isto kao kada povredite list ili nešto slično, boli samo kada trčite. Ali to nije nešto što može da vas spreči da igrate. Nije to ništa posebno, na US Openu sam imao dva crna nokta. To se događa često, naročito kada mnogo trčite", zaključio je Marej.

2024 © - Vesti online