Četvrtak 11.02.2010.
21:24
vestionline

Zvezda bolja u "večitom derbiju"

Zvezda posle 17. kola ima 42 boda, dva više od Radničkog Kredi banke, koji svoj meč igra sutra protiv Vojvodine u Kragujevcu.

Crvena zvezda je imala veći broj raspoloženih igrača, manje je grešila i na kraju je zabeležila drugi trijumf od početka Mini lige, dok je Partizanu ovo treći poraz u nizu.

Prvi set je potpuno zasluženo pripao ekipi Željka Bulatovića, koja je formalno bila gost u ovom duelu. Ipak, crno-beli su uzvratili u drugom setu kada je na parket ušao Aleksandar Mitrović, koji je zamenio indisponiranog Vladana Đorđevića.

Treći set je protekao u znaku "crveno-belih", a najviše uzbuđenja viđeno je u četvrtom, kada je Partizan mogao da obezbedi prvi bod u Mini ligi, ali je prednost sa drugog tehničkog tajm-auta (16:13) prokockao u završnici.

"Odigrali smo prvi set bez greške. Tako smo počeli i u drugom setu, ali je u nastavku Partizan preuzeo inicijativu i uspeo da izjednači. Utakmicu smo rešili prvenstveno zahvaljujući izvanrednoj kontri i kombinacijom igre dvojice naših dizača", rekao je posle utakmice trener Crvene zvezde Željko Bulatović.

2024 © - Vesti online