Nedelja 27.01.2013.
00:03
Večernje novosti

Beograd: Mrtvac danima ležao u njivi

Foto: Arhiva

Stariji sugrađanin obavestio je policiju juče nešto pre 13 časova da se u blizini jednog auto-otpada na Zrenjaninskom putu nalazi beživotno telo.

Prema njegovim rečima, naišao je na leš dok je šetao psa. Uviđajna ekipa policije je nešto kasnije u šipražju zatekla beživotno telo muškarca, koji je bio bos i na sebi imao crni kačket, crni sako, crne pantalone i tri džempera. Kod sebe nije imao dokumenta, pa je identitet preminulog zasad nepoznat, a pored tela pronađena je samo prazna pakla "drine" bez filtera i nekoliko hiljada dinara.

Tokom pregleda, na telu nisu primećene povrede koje bi ukazivale na nasilje. Ipak, na licu i levoj potkolenici nesrećnog čoveka mogle su se videti povrede, na osnovu kojih se moglo zaključiti da se leš tu nalazi već neko vreme.

Prema rečima koordinatora za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći, Mirka Lutovca, leš se nalazi u poodmakloj fazi raspadanja, pa je sigurno da je smrt nastupila pre više od 24 časa. Telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu, gde će obdukcijom biti utvrđeni vreme i uzrok smrti.

2024 © - Vesti online