Subota 26.01.2013.
21:27
Vestionline

Stefan Šćepović odlazi u Izrael!

Šćepović je tokom dana napustio pripreme Partizana u Turskoj i vratio se u Beograd. On će sa menadžerom Nikolom Damjancem otputovati u Izrael na potpisivanje ugovora.

Dosadašnji napadač crno-beli igraće do kraja sezone u Ašdodu, a potom bi trebalo da potpiše višegodišnji ugovor sa Makabijem iz Haife. Ovu informaciju potvrdio je i sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković.

Prema prvobitnom planu, Šćepović je trebalo odmah da obuče dres tima iz Haife, ali je uslov bio da se oslobodi mesto stranca. Kako Makabi nije uspeo u toj misiji, Ašdod, inače četvoroplasirani tim izraelskog šampoionata je odreagovao i angažovao na pozajmicu napadača Partizana.

"Pre nekoliko dana su se javili čelnici Ašdoda u želji da me angažuju. Imaju ambiciju da se umešaju u borbu za sam vrh tabele i zato sam prihvatio poziv", rekao je Stefan Šćepović neoposredno pred polazak u Beograd.

Šćepović (23) je pre Partizana igrao za izraelsku Hapoel Akru, Kortrijk, Klub Briž, Sampdoriju, Sopot, Mladi radnik i OFK Beograd. On je prošle godine postao reprezentativac, a za nacionalni tim odigrao je četiri meča.

Partizan posle odlaska Stefana Šćepovića ima samo dvojicu napadača Marka Šćepovića i Aleksandra Mitrovića.

2024 © - Vesti online