Subota 26.01.2013.
21:42
B92

Tehnomarket zatvoren, a garancije?

Foto: Ilustracija
 

Glavno pitanje za kupce u ovakvoj situaciji je – šta se dešava sa garancijama i na koji način će uspeti da ostvare pravo na reklamaciju ukoliko se uređaj koji su kupili u Tehnomarketu pokvari u garantnom roku.

Problem je utoliko veći što je reč o velikom lancu koji je, osim u Beogradu, prodavnice otvarao i u Jagodini, Čačku, Kraljevu, Kruševcu, Novom Sadu, Pančevu, Subotici, Zrenjaninu...

Redakcija "Potrošača” obratila se firmi "K&K elektroniks”, pitanjima poslatim na zvaničnu i-mejl adresu (pošto telefoni nisu u funkciji), sa pitanjima – da li su radnje u Srbiji zatvorene, kome kupci da se obrate u slučaju reklamacije i kakva je situacija u firmi, ali nikakav odgovor nisu dobili.

Račun Tehnomarketa u blokadi?

Prema informacijama sa portala Narodne banke Srbije, preduzeće za unutrašnju i spoljnu trgovinu "K&K elektroniks” (u čijem je sastavu Tehnomarket) u blokadi je od 6. decembra 2012. godine, a na dan 21. januara ukupan iznos blokade iznosio je 125.513.163,93 dinara. Naznaka da se nešto događa moglo je da bude i to što je Tehnomarket veliku prodavnicu u tržnom centru "Delta siti” zatvorio još pre više od mesec dana.

2024 © - Vesti online