Četvrtak 24.01.2013.
21:17
Vestionline, Beta

Ćurčić novi selektor mlade reprezentacije

Radovan Ćurčić imenovan za selektora mlade reprezentacije Srbije do 21 godine

Ćurčić na mesto selektora mlade reprezentacije dolazi posle trenera Crvene zvezde Aleksandra Jankovića, a "orliće" će, ukoliko Evropska fudbalska unija (UEFA) ne promeni odluku oko incidenata u Kruševcu, predvoditi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2015. godine u Češkoj.

Ovaj 40-godišnji srpski trener je tokom karijere sa klupe predvodio ivanjički Javor, a u par navrata bio je i vršilac dužnosti selektora A reprezentacije Srbije.

Na sednici FSS, pored imenovanja Ćurčića, Goran Stefanović izabran je za selektora ženske kadetske reprezentacije Srbije do 17 godina.

Na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja usvojen je i predlog Trenerske komisije FSS o sastavu budućeg Stručnog odbora, čiji će predsednik biti Branko Babić.

Za članove odbora izabrani su Aleksandar Janković, Sergej Ostojić, Marko Stojanović, Miloljub Ostojić, Ljubiša Tumbaković, Miodrag Martić, Marko Nikolić, Milan Rastavac, Aca Kovačević i Savo Milošević.

Takođe, na današnjem sastanku odlučeno je da Đorđe Stefanović više nije član Izvršnog odbora FS Srbije, jer više nije član Crvene zvezde, koja ga je predložila u članstvo.

Sednicom za hitna pitanja predsedavao je predsednik FSS Tomislav Karadžić.

2024 © - Vesti online