Četvrtak 24.01.2013.
16:17
Beta

Azar se izvinio dečaku kojeg je šutnuo

Umalo optužba za fizičko nasilje - Eden Azar

Čelsi i Svonsi odigrali su sinoć nerešeno 0:0, u revanš utakmici polufinala Liga kupa. Svonsi se plasirao u finale, u kome će igrati sa Bredfordom, pošto je u prvom meču na "Stamford Bridžu" pobedio sa 2:0.

Azar je šutnuo dečaka jer nije želeo brzo da vrati loptu u igru, a sudija je nakon toga isključio fudbalera Čelsija.


"Dečak je legao na loptu, a ja sam pokušao da je izbijem. Šutnuo sam loptu, a ne njega. Izvinjavam se", rekao je Azar za klupsku televiziju.

"Dečak je posle utakmice došao u svlačionicu, porazgovarali smo i izvinio sam mu se. I on se meni izvinio i taj slučaj je završen. Žao mi je", dodao je belgijski fudbaler.

Britanski mediji navode da se momak zove Čarli Morgan, a sin jednog od direktora Svonsija Martina Morgana. Policija iz Južnog Velsa je posle utakmice saslušala dečaka i njegovog oca i neće pokrenuti postupak protiv Azara.

Trener Čelsija Rafael Benites rekao je da je važno što su obojica priznali da su pogrešili.

"Dečak je znao da je namerno trošio vreme i zbog toga se izvinio. Azar je bio iznerviran i pokušao je da dođe do lopte. Šutnuo je loptu i uzeo je. Možemo pola sata da analiziramo situaciju, ali znamo da su obojica pogrešili", rekao je Benites i dodao je da bi Azarov slučaj trebalo rešiti unutar kluba.

2024 © - Vesti online