Četvrtak 24.01.2013.
12:01
S. A. - Vesti - Foto:

Nastavlja se borba za dostojanstven život

Na proleće ponovo ide u Erlangen: Anđela Trišić
 

U beogradsko Dopisništvo našeg lista nedavno je stigla donacija od 200 australijskih dolara koju je ovoj devojčici poslao donator iz Kembltauna čija je želja da ostane anoniman.


Na adresu njenih roditelja Miroslava i Milice Trišić stigle su dve donacije iz Kanade. Kako nas je obavestio otac, 300 evra poslalo je Kolo srpskih sestara iz Kanade, a 150 evra donacija je majke i ćerke koje su želele da njihova imena ne pominjemo, ali su porodici Trišić poznata.


Greškom je 17. januara objavljeno da su ove dve donacije stigle mladom harmonikašu iz Jagodine 32-godišnjem Milanu Stefanoviću, obolelom od amiotrofične lateralne skleroze. Uz izvinjenje donatorima i štićenicima, sada objavljujemo šta je kome namenjeno, a akcija za bolesnog mladića kome je neophodna transplantacija matičnih ćelija u Beču se nastavlja.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Spreman da pobedi bolest: Milan Stefanović

U dopisništvo "Vesti" stigle su donacije od 300 AUD koje je Milanu poslala naša redovna čitateljka i dobrotvorka Rajka Tarlać sa prijateljima iz Sidneja, te 100 AUD koje je iz australijskog grada Perta poslao anonimni donator.


U "Vestima" se sada za Milana nalazi 1.000 evra anonimnog dobrotvora iz Bad Homburga, te navedenih 400 AUD iz Australije, koje će čim bude mogla u našoj Redakciji preuzeti Milanova brižna majka Mirjana.


Za prvu transplantaciju Milanu je potrebno 10.000 evra, sada ima nešto više od deset odsto neophodnih sredstava, ali on veruje da će njegovu borbu za ozdravljenje podržati ljudi dobre volje koji žele da ponovo začuju njegovu harmoniku...

2024 © - Vesti online