Utorak 22.01.2013.
14:37 >> 15:46h
Beta

Malović: Cvijan pretio sudiji, sinu Nate Mesarović


Cvijan tražio da se pusti njegov klijent inače će srušiti Natu Mesarović, tvrdi Malovićeva
 

Snežana Malović rekla na konferenciji za novinare da je Cvijan u dva navrata od sudije Vladimira Mesarovića (sina Nate Mesarović) pokušao da izdejstvuje ukidanje pritvora Pavloviću i da je sudiji 29. novembra 2012. godine rekao da ima politički zadatak da smeni predsednicu Vrhovnog kasacionog suda Natu Mesarović, sudijinu majku, što će i učiniti.

"Pitamo potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića da li je to neselektivna borba protiv korupcije i kriminala? Tražimo, pored nulte tolerancije prema korupciji, i nultu toleranciju prema organizovanom kriminalu", rekla je Snežana Malović.

Cvijan: Ne komentarišem besmislene

Funkcioner Srpske napredne stranke i predsednik skupštinskog Odbora za ustavna i zakonodavna pitanja Vladimir Cvijan izjavio je danas da ne želi da komentariše, kako je rekao, "besmislene izjave" bivše ministarke pravde Snežane Malović.

"Nemam nameru od sada i ubuduće da komentarišem besmislene izjave Snežane Malović, jer kada je bila u prilici da nešto uradi kao ministarka, napravila je to što je napravila u pravosuđu", rekao je Cvijan.

2024 © - Vesti online