Ponedeljak 21.01.2013.
15:46
B92

Blizanci oženili bliznakinje, pa dobili blizance!

Porodica blizanaca
 

Ova čudna porodična priča počela je na konvenciji blizanaca u Ohaju 1998. godine kada je Mark upoznao Darlin i zaljubio se na prvi pogled. Sa njima su na konvenciji bili i njihovi blizanci.


- Bio sam u predvorju hotela kada sam prvi put video Darlin i Dajen. Kreg je bio negde u hotelu, radio, a ja sam morao da odem po njega jer sam se bojao da bi njih dve mogle da pomisle da sam neki samac koji ometa bliznakinje. Morao sam da dokažem da i ja imam dvojnika negde - priseća se Mark.

Ne samo da je upoznao svoju buduću suprugu Darlin, nego je i brata upoznao sa njegovom budućom suprugom. Imali su dvostruko venčanje 1999. godine, posle čega su braća sestre zaprosili na isti dan.

Priča o blizancima tu nije stala, pa su Kreg i Dajen 2001. godine dobili jednojajčane blizance Kolbija i Brejdija.


Dve porodice sada žive jedna pored druge u Hjustonu, a osim blizanca, Kreg i Dajen imaju još jednog sina, a Darlin i Mark imaju dve ćerke. Dele dvorište kako bi deca mogla da se igrao zajedno, a deca priznaju da nekad nisu sigurna ko su čiji roditelji.

Na venčanju sestre su nosile identične venčanice, a otac ih je u isto vreme dopratio do oltara.

- Bilo je zabavno kupovati haljine, jer bi Darlin uzela deo, a dro ja i onda bismo ih isprobavale. Ako na jednoj ne bi izgledala dobro, značilo je da ni na drugoj neće izgledati dobro - rekla je Dajen.

2024 © - Vesti online