Ponedeljak 21.01.2013.
12:01
Lj. M. - Vesti - Foto:

Praznični darovi najugroženijima

Podela paketa: Predstavnik Mital fondacije i socijalno ugrožena deca
 

- Pored 300 paketića za decu svojih zaposlenih, u ovoj godini odlučili smo da dodelimo paketiće socijalno ugroženoj deci sa evidencije Centra za socijalni rad Prijedor, jer smo smatrali da ova kategorija mališana to najviše zaslužuje. Želeli smo da Novu godinu i sve praznike koji je pun januar dočekaju u veselju koje će im doneti ovi darovi - rekao je Predrag Šorga, Koordinator Arcelor Mital Fondacije Prijedor.


Zahvalnost i radost zbog darova izrazio je direktor Centra za socijalni rad Rade Javorić.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


- Drago mi je da je Fondacija ponovo kod nas. Naša saradnja traje već godinama, i svake godine realizujemo određene projekte i aktivnosti, pa je tako bilo i u 2012. Siguran sam da ćemo nastaviti saradnju i u 2013, i da će iz godine u godinu biti bolja i sveobuhvatnija - naglasio je Javorić.


U toku 2012. godine Arcelor Mital fondacija realizovala je oko 25 projekata i humanitarnih aktivnosti, isključivo na teritoriji grada Prijedora, kroz koje je investirala oko 350.000 KM u obrazovanje, zdravstvene projekte, razvoj društva, socijalne programe, te sport i kulturu.

2024 © - Vesti online