Nedelja 20.01.2013.
10:35
Vestionline

Vukoičić: Igokea je imala više raspoloženih igrača

Ne možemo stići Igokeu - Vlada Vukoičić

Strateg crveno-belih Vlada Vukoičić je sa svojom ekipom, posle Galatasaraja u Evrokupu, upisao i drugi uzastopni poraz u samo nekoliko dana.

"Čestitam Igokei na pobedi, zaslužena je. Takođe i mi da smo pobedili bilo bi zasluženo. Nismo dobrom odbranom uspeli da otvorimo prostor za više skokova i iskoristimo šanse, pogotovo u drugoj četvrtini. Bilo je mnogo pik en popa, mnogo širine u kojoj se Igokea bolje snalazila. Imali su više razigranih igrača u rotaciji i to im se na kraju i isplatilo," rekao je Vukoičić posle poraza u Lakšašima 80:77.

Trener Zvezde dodao je da je Igokea ovom pobedom praktično osigurala mesto u Evroligi.

"Trka je gotova, Igokea ima ogromnu prednost i ne vidim da ih neko može stići. Da mi dobijemo svih osam mečeva ne vidim način kako bi Igokea mogla da izgubi četiri meča koliko je potrebno da ih neko prestigne na vrhu tabele", kaže Vukoičić.

Trener Igokee Dragan Bajić je posle uzbudljivog derbija istakao da je njegov tim kaznio propuste Beograđana.

"Umeli smo da kaznimo Zvezdu gde je najslabija i koristimo svoje šanse. Odigrali smo timski, organizovano i dobar rezultat nije mogao da izostane. Ono što je meni zadatak do kraja lige, a ostalo je još osam mečeva, je da sprečim euforju kako kod igrača tako i kod uprave, jer samo hladne glave možemo isterati ono što smo zamisliti do kraja", rekao je Bajić.

2024 © - Vesti online