Subota 19.01.2013.
14:47
Kurir

Albanac (44) silovao komšijinog psa???

Albanac Kujtim Nicaj (44), koji godinama živi u SAD u državi Njujork, silovao je psa jednog stanara u čijoj zgradi je radio kao domar
 

Kačalski, koji živi u Raj koloniju, zločin je otkrio tako što je primetio da se njegov pas danima neobično ponaša.

- Nije mi bilo jasno šta se dešava jer je Guner inače veoma energičan i pun života, a onda je odjednom klonuo i po ceo dan je samo ležao na kauču. To mi je bilo veoma sumnjivo.

Takođe, uočio sam da se i u mom stanu nešto neobično događa dok sam odsutan.

Nekoliko puta je roletna na prozoru bila spuštena više nego što sam je ostavio, a ponekad je i neki prozor bio otvoren iako sam ga zatvarao - rekao je Kačalski.

Zbog toga je on u stanu postavio tri sigurnosne kamere, a već posle nekoliko dana na snimcima je video kako Nicaj, kojeg je dobro poznavao, ulazi u njegov dom, skida se i potpuno go napastvuje nesrećnu životinju. Posle stravičnog čina, još neko vreme je provodio u stanu i koristio stvari.

Došao iz severne Albanije

Komšije koje poznaju Kujtima Nicaja tvrde da je on rođen u severnoj Albaniji u katoličkoj porodici koju je prognao bivši komunistički režim u toj zemlji. Nakon toga porodica je uspela da prebegne u SAD, gde se Nicaj oženio, a ubrzo dobio i decu. Oni koji ga poznaju zanemeli su kad su čuli za stravičan zločin.

Kačalski je policiji odmah prijavio Nicaja, koji je ubrzo uhapšen. Na suđenju je priznao da je seksualno zlostavljao životinju, a glavni dokaz bili su video-snimci, koji su šokirali prisutne u sudu Vestčester. Nicaj je ubrzo optužen za seksualni zločin, drugostepenu krađu i nedolično ponašanje.

Nakon hapšenja manijaka, veterinar je pregledao napastvovanog psa i utvrdio da nema ni fizičkih ni psihičkih posledica.

- Guner je opet onaj stari. Ne plaši se ljudi i stranaca. Kad mi neko priđe, on odmah poleti da se igra i mazi. Izvanredan pas - rekao je Kačalski.

2024 © - Vesti online