Subota 19.01.2013.
08:00
wannabemagazine

Muškarci savetuju kako da ih zadovoljite

Kad vam ponestanu ideje ili "zabaguje" mašta, a vi bacite pogled na ovaj tekst
 

Telefonski seks

Iako zvuči banalno, muškarci su u suštini zveri. Kada on najmanje to očekuje, pozovite ga telefonom i kroz najseksepilniji uzdah mu recite: “Upravo mislim na tebe.” Onda spustite slušalicu. Vodite računa o tome da pozovete pravu osobu, jer, dešava se i najboljima. (Marko, 27)

Čarape uzbuđenja

Volimo najlonke i podvezice. Ako ih nosite, onda ste odmah u prednosti. Zakačite podvezice iznad, a ne ispod donjeg veša. Na taj način, kada ih skinete, one seksi čarape ostaju na svom mestu. Vođenje ljubavi sa ženom dok još nije potpuno naga pomućuje nam um i gubimo razum. (Darko, 30)

Neka “ona” uvek bude doterana

Obrijani delovi su odličan podsticaj muškarcu da vas oralno zadovolji, jer ima mnogo

Izbegavajte "šumicu"

površine koju može oralno stimulisati. Zato, po svaku cenu treba izbegavati šumicu. Ukusi su različiti, ali razmislite o tome i zamislite njegovo lice kako se kreće ka gornjoj polovini vašeg tela, boreći se protiv grmlja, pa izbegavajte da izgleda kao da je stavio svoju glavu u džak. Održavajte je glatkom! (Mihajlo, 24)

Stimulišite ga pogledom

Izvedite pred njim spori i zavodljivi striptiz i posmatrajte ga kako razoružan pada na kolena pred vama. Da, palimo se na to. Ne morate previše brinuti o brendiranom i skupom vešu ili o tome da nosite haljinu koja će ga oboriti s nogu, mi se ionako u to ne razumemo. Možete postići da mu krv udari u mozak čak i kada ga mučite tako što ćete postepeno i seksepilno skidati deo po deo odeće. (Andrej, 22)

Nemojte biti komplikovane

Ovo ne znači da treba sve biti jednostavno. Mi uživamo u izazovu, sve do onog trenutka dok znamo na čemu smo. Dakle, ako želite da vam ispunimo neku fantaziju, cenićemo ako otvoreno pitate i rado ćemo vam se pokoriti. (Aleksandar, 32)

Istražujte šta ga pali

Ponovo ga iznenadite

Kada dođe s posla, potrudite se da budete obučeni u vaš najseksepilniji veš ili ono u čemu on najviše voli da vas vidi kada uđe. Dozvolite mu samo da skine jaknu i napadnite ga! (Vladimir, 25)

Istražujte se i uzbudite zajedno

Ako nije baš pričljiv, koristite ruke kako biste otkrili šta pali, a šta ne. Igrajte se rukama i vidite kako reaguje.

Time što će te pokazati svom muškarcu šta vas uzbuđuje, možete postići da se i on uzbudi. Ako ne prepoznaje signale, dajte mu smernice. Ako primećuje da vas zadovoljava, njegovo samopouzdanje će se povećati i moći će da se opusti.(Stanko, 35)

Ako sve propadne…"molite se"

Ako ste u potrazi za drugačijom tehnikom zadovoljavanja rukom, molitvena poza je veoma odgovarajuća za njega i manje naporna za vas. Namažite dlanove lubrikantima, obe ruke mu prislonite bočno na penis i pravite pokrete kao prilikom seckanja. Ne samo da će sprečiti da razvijete mišiće ruku kao Popaj, već će ga uzbuditi to što koristite obe ruke umesto jedne. Verujte, pali. (Miroslav, 29)

Kombinujte

Žene vole raznovrsne orgazme – kada se više tačaka stimuliše istovremeno – što isto važi i za muškarce. Nemojte misliti o njegovom penisu kao o parčetu mesa prikačenom za njegovo telo, već ga zamislite kao složen alat sa mnogo različitih komponenti, koje ponaosob mogu doživeti različite osećaje. Stimulacija rukom je sama po sebi užitak, ali kada je iskombinujete sa uvrtanjem jezika ili maženjem (ili to radite u isto vreme), budite spremni da se odmaknete. (Stefan, 23)

Razgovarajte sa njim

Mnogi muškarci su zapravo zabrinuti oko toga da li im je penis dovoljno dug, dovoljno debeo i da li vas privlači. Ako vam se dopada, hvalite ga. Recite mu koliko

Skoro svi vole ovu pozu

vam se sviđa, onda mu to pokažite oralno ga zadovoljavajući. Zadobićete njegovu pažnju, verujte mi! (Milan, 28)

Nemojte se stideti da isprobate pozu 69

Ukoliko ste početnik u pozi 69, počnite tako što ćete vi biti gore; na taj način moći ćete da kontrolišete dubinu penetracije, a i njemu će obe ruke biti slobodne da vas njima dodatno zadovolji. (Strahinja, 33)

Gutajte! Ali pazite šta

Jagode, ananas, lubenica i druga zdrava hrana poboljšava ukus sperme vašeg partnera. Pivo, crveno meso, kari i kafa imaju suprotan efekat. Imajte ovo na umu ako vam je gadno. (Rade, 26)

Napravite razliku između pohvale i ocene

Ukoliko je bio odličan u krevetu stavite mu to do znanja, ali ukoliko se nije pokazao baš najbolje nemojte biti previše grube. Ukoliko su vaše kritike konstruktivne, njegov ego neće splasnuti zajedno sa njegovim ponosom. Umete to, priznajte. (Saša, 25)

Vodeni ritam

Kada koristite kondom sipajte par kapi lubrikanta na bazi vode u kondom pre nego što ga navučete. Na taj način kretanje unutar kondoma postaje prijatnije. Isti lubrikant možete naneti i na spoljašnju stranu kondoma kako biste ritam kretanja učinili glatkijim. Ovo verovatno niste znale, pa, izvolite. (Strahinja, 27)

Isprobajte sve poze

Ukoliko vam je dosadno da ležite na leđima, predložite nešto novo. Atletski seks u svakom muškarcu budi sportistu. Čak i ako ne mogu da održe korak, vaš entuzijazam će ih neverovatno uzbuditi. Preuzmite inicijativu. (Edin, 32)

2024 © - Vesti online