Petak 18.01.2013.
10:31
Vestionline

Nikola Petković ponovo u Crvenoj zvezdi

Po treći put na Marakani - Nikola Petković

Petković će potpisati ugovor do kraja sezone sa opcijom produžetka saradnje. Ako Upravi odbor u ponedeljak bude verifikovao ovu odluku, Petković će treći put i zvanično obući Zvezdin dres.

Iskusni levi bek je u četvrtak je obavio razgovor sa predsednikom Draganom Džajićem i potpredsednikom Nebojšom Čovićem i postigao načelan dogovor, pa se čeka samo odobrenje Upravnog odbora.


Ako sve bude rešeno na pozitivan način Petković će se u ponedeljak priključiti ekipi u Turskoj, i ujedno ući u istoriju kao prvi igrač koji je tri puta došao na Marakanu.

"Sve sam se dogovorio, ostalo je samo da bude ozvaničeno. Kako mi je objašnjeno konačno odluku mora da donese Upravni odbor", istakao je Petković.


Pouzdani defanzivac je igrao u Zvezdi tokom prvih šest meseci u sezoni 2008/09 i čitavu prošlu sezonu, posle koje je otišao u Izrael. Minulih šest meseci bivši mladi reprezentativac Srbije branio je boje Hapoela iz Tel Aviva.

Nedavno je oprostio Zvezdi dug od 60.000 evra, a zatim povukao menicu i prihvatio predlog reprograma preostalih 100.000 evra, koliko mu se duguje.

2024 © - Vesti online