Četvrtak 17.01.2013.
21:22
pravda.rs

Sai Baba: Kosovo pod Đavoljom kletvom!

Sai Baba, jedan od najpoznatijih indijskih ali i svjetskih gurua, verskih učitelja, iscelitelja ali i proroka
 

Sai Baba je pre dve godine preminuo u devetoj deceniji života. Sredinom prošle decenije u svojim hronikama zapisao je i sudbinu Kosova za koje je rekao da je "pod kletvom Satane u trajanju od hiljadu godina", piše pravda.rs.

Sai Baba, ili pravim imenom Satjanarajana Rahu, u toku svog dugogodišnjeg rada na polju onostranog ostavio je veliki broj zapisa koje je diktirao svojim sledbenicima, a oni zapisivali. Za mnoge je zapise tražio da budu objavljeni u godinama posle njegove smrti, za koju je inače prorekao tačan datum još 1985. godine.

U jednom od Sai Babinih zapisa o Evropi i sudbini starog kontinenta, indijski mistik i guru posebno je apostrofirao srpsku pokrajinu Kosovo, za koju je rekao da je pod vlašću Satane još od 1389. i bitke između Srba i Turaka.

"Gospodar zla (Satana) je na Kosovo bacio kletvu koja će trajati ceo milenijum i prestaće tek 2389. godine. Do tada će još mnogo krvi proteći tom zemljom. Tamo do te godine neće biti mira, a celi će ostali svet pokušati da uzme deo te zemlje iako je ukleta, i svi će znati da je ukleta ali će ih đavo terati na to", kaže Sai Baba.

2024 © - Vesti online