Četvrtak 17.01.2013.
11:28
Blic

Tariku Filipoviću u udesu smrskano koleno

Teža povreda kolena u saobraćajnoj nesreći: Tarik Filipović
 

Autom je udario upravljao je šezdesetogodišnji Zagrepčanin. Tarik je od siline udarca poleto u vazduh i pao na beton. Koleno mu je bilo smrskano i sa velikim otokom na nozi, hitna pomoć ga je prebacila na Traumatološko odeljenje bolnice “Sveti Duh”.


"Udes se dogodio na pešakom prelazu kod kojeg je na semaforu sve vreme treptalo žuto svetlo. Na tom mestu su se i ranije dešavali udesi. Tarik je vlastite sinove često upozoravao da jako paze kako će na tom mestu da pređu preko ulice, a sad je na kraju on sam nastradao", kažu za hrvatske portale prijatelji glumca koji se nalazi u bolnicu za ortopediju i traumatologiju u Krapinskim toplicama.


Tek kada Tariku spadne otok, doktori će mu operisati smrskano koleno. Uz Tarika su danas bili njegova supruga Lejla i prijatelj Duško Ljuština.


"Tarik je povredio koleno leve noge i lakše povredio ruku. Uskoro ga očekuje operacija. Za sada se ne zna ko je vozio, ali policija je bila na mestu nesreće i oni sve znaju. U svakom slučaju Tarik se oseća dobro i svi se nadaju brzom oporavku”, rekao je Duško Ljuština. Tarik Filipović godinama vodi najpopularniji kviz u Hrvatskoj “Milioner”.

2024 © - Vesti online