Četvrtak 17.01.2013.
11:19
Alo

Kejti Holms unajmila doktora za ljubav

Uz pomoć ljubavnog terapeuta želi a povrati samopouzdanje: Kejti Holms
 

Kejti je odlučila da nastavi sa ljubavnim životom i unajmila je ljubavnog terapeuta kako bi povratila samopouzdanje po pitanju muškaraca.

Koliko je Kejti popularna kod muškaraca, svedoči i odluka magazina “GQ” da je svrsta na listu 60 najseksepilnijih žena u ovom milenijumu! Kejti se proslavila ulogom u tinejdžerskoj seriji “Dosonov svet”, a potom je igrala u nekoliko nezapaženih fimova. U filmu “The gift” iz 2000. pokazala je grudi, čega se većina pripadnika jačeg pola i dalje dobro seća.

Pročitajte još:

* Kejti Holms otac pomaže da pronađe novog supruga

“Posle rođendana krajem decembra Kejti je odlučila da je vreme za drugačiji pristup vlastitom ljubavnom životu. Išla je na časove i radila je telefonske seanse na kojima je učila kako da priđe ljudima. Ona je od terapeuta dobila savet za druženje i flertovanje s muškarcima kako bi konačno povratila samopouzdanje.


Uz malo stručne pomoći, ona se sad oseća dovoljno dobro da ponovno počne da izlazi i preduzme sledeći korak u pronalasku idealnog partnera”, rekao je anonimni izvor blizak glumici.


Kejti su brojni prijatelji ponudili pomoć u potrazi za novim savršenim muškarcem, ali ih je glumica sve odbila i odlučila da uzme stvar u svoje ruke.


“Prijatelji su joj predlagali da joj oni nameste neke izlaske, ali njoj se ta ideja nije preterano dopala. Okrenula se profesionalnoj pomoći u nadi da će dobiti toliko željeno samopouzdanje.

Vrlo je teško da upoznate nove ljude u Njujorku, naročito kada ste samohrana majka”, objasnio je izvor. Kejti Holms se udala za Toma Kruza 2006. Par se iznenada razveo sredinom prošle godine. Oni imaju ćerku Suri.

2024 © - Vesti online