Sreda 16.01.2013.
17:12 >> 21:34h
Mondo

Bojsi iz "Mućki" gost Ivana Ivanovića

Britanski glumac Džon Čalis poznatiji po ulozi Bojsija u seriji "Mućke"
 

Ivan Ivanović za "Novosti" kaže da čuveni drugar braće Troter, trgovac polovnih automobila i novopečeni bogataš Bojsi dolazi specijalno u emisiju "Veče sa Ivanom Ivanovićem", gde će predstaviti dve autobiografske knjige - "Biti Bojsi" i "Posle Bojsija".

"Veoma sam srećan što ću ugostiti jednog od glumaca po meni najbolje humorističke serije ikada. Odlično smo se pripremili za emisiju, i obećavamo gledaocima sjajnu zabavu."

Džon Čalis (70) pričaće sa Ivanovićem o zanimljivostima iz serije "Mućke", kako je on to doživeo, o Del Boju i Rodniju, kao i svojoj supruzi u seriji Marlin (Sju Holderne), sa kojom je kasnije snimio seriju "The Green Green Grass", nastavak priče o životu Bojsija i Marlin.

"Pošto je Bojsi poznat kao preprodavac polovnih automobila, napravili smo rubriku 'automobili za svetski poznate zvezde'. I specijalno iznenađenja za Džona biće jedan zaniljmiv insert iz stare britanske serije u kojoj nema brkove i iz jedne reklame koju je snimio. Obećavamo mnogo humora", kaže Ivanović.

Pogledajte čuveni Bojsijev pogled iz serije "Mućke"

Nakon razgovora sa legendarnim Bojsijem, u studio dolaze finalistkinje "Prvog glasa Srbije" - Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović...

2024 © - Vesti online