Sreda 16.01.2013.
10:03
Alo

Nestala Putinova žena!

Ni za Božić, ni na njen rođendan, nikada uz muža - odnosno on uz nju
 

Ljudmila je nekada pratila supruga kao senka, a sada nije viđena sa njim ni za Božić, jer je on otišao na skijanje sa ruskim premijerom Dmitrijem Medvedevim.

"To je upečatljivo kod Putina. Iz nekog razloga, on više voli da Božić provede u maloj crkvi u provinciji nego da sa suprugom proslavi njen rođendan", branio ga je Geraldin Fagan, stručnjak za religiju.


Takođe, Ljudmila nije upecana sa predsednikom ni na svoj rođendan koji je bio u nedelju, jer se Putin tada družio sa novim sunarodnikom Žerardom Depardjeom. To inače nije ništa novo, jer mu to nije prvi put da propušta njen rođendan, piše britanski "Telegraf".

Deluje da Rusija ipak dobro funcioniše i bez prve dame.

"Funkcija prve dame bila je dugo napuštena, jer Rusi ipak preferiraju da otac nacije bude samac", ističe Sergej Markov, bivši Putinov savetnik, a sada izgleda Putinov "drveni advokat" i dodaje:"Prema tradiciji, žene u Rusiji treba da zapamte gde im je mesto".


Na društvenim mrežama vrte se pitanja poput: "Da li ju je Putin oterao u manastir?" i "Gde je nestala?". Gde god da je sada, poslednji put je sa suprugom uslikana prošlog proleća na njegovoj inauguraciji, a javnu čestitku za rođendan je dobila od jednog zvaničnika koji je na svom Tviteru napisao: "Želeo bih da čestitam rođendan prvoj ženi Vladimira Vladimiroviča Putina, Ljudmili Aleksandrovnoj, i poželim joj dug život".

2024 © - Vesti online