Utorak 15.01.2013.
20:04
Sponzorisani tekst

Produžite mladost - zadržite lepo telo

Nemojte čekati da ostarite, da biste se tek onda podmlađivali
 

Iako savremena svetska kozmetologija neprestano ističe ogromnu prednost preventivnih nehirurških lifting tretmana, i dalje je vrlo prisutna predrasuda da sa podmlađivanjem lica i tela treba započeti tek onda kada postane vidljivo da je proces starenja krenuo. Prve bore, koža lica i vrata koja već deluje uvelo, suvišni kilogrami, opuštene grudi, stomak i zadnjica ili naslage sala na pojedinim delovima tela, za većinu ljudi najčešće su prvi alarm da je došlo vreme kada sa sobom "nešto treba činiti".

Kozmetologija i estetka hirurgija

Po rečima Branke Bak, u nekim slučajevima je veoma dobro da se kombinuju elektrokozmetologija i estetska hirurgija. Oni koji se odlučuju za radikalnije promene na sebi, moraju da znaju da su i u tom slučaju kozmetologija, fizioestetika i kozmetički laseri vrlo dragoceni – koža će biti u daleko boljem stanmju ako je pre hirurške intervencije bila tretirana mioliftingom ili LPG-om, jer ta podmlađena koža olakšava posao hirurgu i omogućava veće rezultate. Takođe i posle hirurške intervencije kozmetologija je nezamenljiva – smanjuje bol, brzo otklanja otoke, smanjuje ožiljke i dugoročnije čuva njene rezultate.

I upravo to je najveća greška – zašto čekati starost, da biste se tek onda podmlađivali, ako već imate mogućnost da produžite mladost i proces starenja "odložite" čak i za nekoliko decenija! Jer, kvalitetnim nehirurškim preventivnim tretmanima, vaše lice neće ni stići do prvih bora, niti će vam ikada biti potrebne hirurške, radikalnije ili agresivnije lifting metode.

Jednostavnije rečeno – mnogo je lakše da sačuvate svoju svežinu i mladost, nego da je "vraćate"!

Najbolje vreme da se započne sa preventivnim tretmanima je od 27. godine, kada se postiže i najveći efekat – redovnom primenom, sledećih desetak godina možete i dalje izgledati kao da vam je 27!

Kod nekoliko stotina naših klijenata, koji su tokom dve decenije primenjivali upravo preventivne nehirurške Miolift tretmane, proces starenja je apsolutno zaustavljen i odložen, a koža je "konzervirana" - danas su oni pedesetogodišnjaci, sa mladalačkim izgledom tridesetogodišnjaka!

Ali, i oni koji su propustili period prevencije, takođe mogu postići izvanredne rezultate. Ako se sa primenom nehirurškog liftinga započne oko 40. godine i posle toga, onda "vraćanje časovnika" podrazumeva veći broj tretmana, produženo vreme njihovog trajanja, ali zato i veoma ubedljive efekte "skidanja“ 5-10 godina.

Četiri centra "Miolift Studija"

Lanac salona "Miolift Studija" objedinjuje svetske sisteme i metode za prirodno, nehirurško, bezbolno, sigurno i trajno podmlađivanje lica i tela, reoblikovanje figure, anti - celulit terapije, relaks i anti - stres program, i "veliko spremanje" čitavog organizma. Postoje četiri "Miolift" centra sa specijalizovanom ponudom, u Beogradu i Novom Sadu, i u svakom od njih tim visoko kvalifikovanih fizioterapeuta, pomoću najkvalitetnije, najefikasnije, najpouzdaniji i najsavremenije svetske tehnologije, primenjuje tretmane čiji je efekat odmah vidljiv!

 

 

Čuvajte svoju mladost i lepotu, jer samo čovek zadovoljan sobom, privlačan, siguran u sebe i svoj izgled, vedar i optimističan, može pokrenuti onaj magnet koji u životu privlači srećne okolnosti i događaje.

Da biste postigli taj cilj, može vam pomoći "Studio Miolift", naš najstariji i najveći centar za LPG, laseroterapiju, elektrokozmetologiju i fizioestetiku, koji je promenio živote hiljadama žena i muškaraca!

NOVA PONUDA:

Ajur vedski centar za podmlađivanje i preventivu stresa

 

Ajurvedske konsultacije i tretmani:

· Abjanga (anti - stresna masaža toplim uljima)

· Svedana (parna kapsula sa 80 lekovitih biljaka)

· Širodara (masaža glave toplim uljima)

· Garšan (anti-celulit masaže prirodnom svilom i vunom)

· Panča karma (čišćenje celog organizma u devet dana)

 

2024 © - Vesti online