Petak 11.01.2013.
11:15
Blic

Svađa u žiriju "Ja imam Talenat": Tasovac nadglasan!

Žiri je ove godine do te mere pooštrio kriterijume da su, navodno, sebi narezali DVD snimke kandidata, kako bi mogli pravednije da "većaju", a pritisak je veći nego ikada jer će sledeća emisija pokazati ko ulazi u užu "trku" za nagradu od 100.000 evra!

Jabuka razdora za žiri bio Omer Barajlić, koji je napisao pesmu o tome kako je živeo u pet zemalja a da se nije ni pomerio iz svog kreveta: Tasovcu se dopao, ali je nadglasan
 

- Ispostavilo se da je jabuka razdora za žiri bio Omer Barajlić, jedan od najstarijih kandidata, koji je napisao pesmu o tome kako je živeo u pet zemalja a da se nije ni pomerio iz svog kreveta, aludirajući na česte promene imena zemlje u kojoj je živeo

SFRJ, SCG, SRJ... Tasovcu se on izuzetno dopao i smatrao je da treba da prođe u polufinale, dok je Nataša rekla da za tako nešto nema šanse dok je ona u žiriju - rekao je za "Blic" izvor iz produkcije.


Bosiljčić je predložio da Omer osavremeni nastup, a kada je ovaj to odbio, glumac mu nije dao "da", da bi na to Tasovac negodovao i naglasio kako ne odstupa od svog mišljenja.


Tenzija je bila tolika da je Ninkovićeva morala da interveniše i pozove Tasovca na razgovor nasamo, a tok tog suočavanja je nepoznat, mada mnogi već govore o mogućoj izmeni u sastavu žirija.

Jugonostalgični kantautor ipak nije bio jedina tačka sporenja, pa se žiri natezao i oko plesača jer je Bosiljčić koji je dugi niz godina igrao foklor i glumi u mjuziklima bio najkompetentniji da sudi o plesnom talentu takmičara.

Polufinale od 20. januara

U emisiji koja se na RTS1 emituje u nedelju 13. januara biće predstavljeno 40 polufinalista. Nedelju dana kasnije od 20. januara počinje prikazivanje polufinalnih emisija koje će se emitovati uživo, a u svakom od četiri polufinala biće predstavljeno po 10 polufinalista. O tome ko će se naći u velikom finalu početkom marta odlučivaće gledaoci SMS glasanjem kao i žiri.

2024 © - Vesti online