Sreda 09.01.2013.
13:04
D. Đorđević - Vesti

Naprednjaci traže pravdu za Žabu

Miloš Mladenović Žaba
 

Aleksandar Nikolić iz vranjskog odbora SNS-a, izjavio je da je akciju pokrenula Ljiljana Milošević, supruga člana Gradskog veća Srđana Miloševića Bulajke.


- Ne bih rekao da je to organizovana akcija. Na našoj grupi ima samo komentara "Pravda za Miloša" i to su pisali naši članovi koji znaju ko je Miloš Mladenović. Ovo nema veze sa SNS. Niko iz vrha partije nije pravio problem zbog toga, mi se zalažemo za slobodu govora, pa tako svako od članova grupe može da piše ono što misli, izjavio je Nikolić.

Novinari na meti

Ivana Đorđević

Na fejsbuk stranici SNS, portparolka stranke Ivana Đorđević je sa nekolicinom članova vređala novinare nekih medija, nazivajući ih "patološkim lažovima".

 

Jedan od njih je Radoman Irić, novinar Tanjuga.
- Ima još takvih dopisnika koji se služe izmišljotinama i sebe nazivaju novinarima, a o novinarstvu nemaju pojma - napisala je Đorđevićeva na stranici Gradskog odbora SNS.


Mladenović je inače predstavljen kao "nikada osuđivan" i "veoma uspešan mlad sportista i uzoran mladić", kako se o njemu izrazio narodni polanik Dragan Nikolić koji je na fejsbuk "okačio" biografiju Mladenovića koji je, zbog nasilničkog ponašanja, uhapšen 28. decembra.


Potpredsednica GO SNS Bojana Veličkov kaže da nema fejsbuk profil i da ne zna o čemu se radi. Ipak ocenjuje da "takve i slične akcije i piskaranja nemaju ama baš nikakve veze sa strankom, niti je to neko od funkcionera SNS to tražio".


- Kao stranka se ograđujemo od svih vrsta podrške uhapšenim licima, jer je pravosuđe tu da nekog oslobodi ili okrivi, rekla je Veličkov.

2024 © - Vesti online