Utorak 08.01.2013.
21:00
Vestionline

Vujošević posle Cibone završio u bolnici

Zbog srca zadržan na ispitivanjima - Dule Vujošević

Neočekivani incidenti koje su izazvale podeljene frakcije navijača "crno-belih", kao i prekid utakmice koja je završena pobedom Partizana u neizvesnom finišu, verovatno su dosta uticali na zdravstveno stanje trenera Duška Vujoševića.

On je došao na rutinsku redovnu kontrolu zdravstvenog stanja, ali je lekarski tim odlučio da ga iz predostrožnosti zadrži na ispitivanjima. Ipak, u ponedeljak je trebalo da napusti bolnicu i nastavi sa redovnim aktivnostima u klubu.

"Mogu samo da potvrdim da je trener Vujošević bio na redovnoj kontroli. Sve ostalo je njegova lična i privatna stvar, pa o tome ne želimo da pričamo. Doktori su odlučili da naprave dodatne analize, ali je najvažnije da je se trener odlično oseća, nema nikakvih problema", istakla je Sonja Savić, portparol kluba.

Meč sa Cibonom je usled nereda navijača bio prekinut na pola sata, a Vujošević je pokušao da smiri navijače. Nije mu pošlo za rukom, pa je iznerviran dešavanjima ušao u raspravu sa "Zabranjenima" koji su uz pomoć Žandarmerije napustili halu.

2024 © - Vesti online