Utorak 08.01.2013.
10:34
Vestionline, novosti.rs

Mihajlović: Možda i promenim odluku!

Nikad ne reci nikad - Siniša Mihajlović

Iako je rekao da će otići sa mesta selektora ako Srbiju ne odvede na Mundijal, Mihajlović je u razgovoru za "Novosti“, rekao da mišljenje može i da se promeni, a tome je doprinela i izjava predsednika FSS-a Tomislava Karadžića, koji je rekao da želi da Mihajlović ostane do 2016. godine.

"Nije vreme ni mesto da se priča na tu temu, da vidimo prvo kako će se odvijati stvari u nastavku kvalifikacija. Međutim, ako sve bude u redu, nastavak saradnje bi bio najmanji problem. Ostajem pri tome da ću biti najveći krivac ako se ne plasiramo na SP i da bi trebalo da odem. Međutim, razgovaraću sa ljudima iz Saveza, može mišljenje da se promeni", kazao je selektor Srbije.

Što se tiče čelnika FSS-a, počev od predsednika Tomislava Karadžića, selektor ima sve vreme apsolutnu podršku. S te strane gledano, nastavak saradnje ne bi trebalo da bude sporan.

"Imam ugovor do juna 2014, ako odemo na Svetsko prvenstvo. Ako se ne plasiramo, on ističe u novembru 2013, sa krajem kvalifikacija. Kada smo se dogovarali, insistirao sam da tako bude, jer nisam želeo da u slučaju neuspeha uzimam novac od FSS-a samo zato što mi ugovor traje još nekoliko meseci. Ipak, kada se završi ciklus, pa i ako ne odemo u Brazil, sagledaćemo gde smo i koliko napredovali, zbog kojih faktora nismo uspeli. Mora sve da bude jasno, otvoreno, pa ako svi budu zadovoljni saradnjom…", zaključio je Mihajlović.

2024 © - Vesti online