Ponedeljak 07.01.2013.
21:34
Telegraf.rs

Najbolje fudbalske finte u 2012.

Majstorije - Kristijano Ronaldo

Najvažnija sporedna stvar u životu je fudbal! Najveća vrednost u fudbalu za tim i navijače je gol, ali najvažnija sporedna stvar u fudbalu, ono zbog čega su utakmice gledane, su driblinzi i veštine koje fudbaleri pokazuju na terenu.

Prošlo je vreme u kojem su svoje finte prodavali Zidan, Ronaldo, Denilson, polako prolazi i vreme Ronaldinja, Robinja, ali i posle njih tu su neki novi klinci...

Na scenu su stupili igrači kao što su brzonogi omaleni Leo Mesi, stena od čoveka sa neverovatno brzom “biciklicom” Kristijano Ronaldo, “veseli karioka” Nejmar i mnogi drugi.

U tek navršenoj 2012. godini videli smo, kao i do sada, pregršt lepih poteza, driblinga, i “prodatih fora”, pa je neke od najboljih u jedan video sakupio “Sky Sports” u okviru svoje emisije “Soccer AM”.

U 2012. godini ostali su zapamćeni po svojim potezima Sandro iz Totenhema sa svojim ringišpilom u kom je provozao tri igrača, Ronaldo sa štiklom protiv Barselone u “El Klasiku”, Emenike i Bosingva su nam pokazali šta znači kada neka “nevidljiva sila” uđe u vas, a Isko i Ilsinjo su pokazali koliko su gledali Ronaldinja…

2024 © - Vesti online