Ponedeljak 07.01.2013.
10:08
Smedia, Vestionline

Izaberite "najjači biser" političara!

"Bisera" je mnogo...Izaberite najbolji!
 

U "moru" izjava političara, teško je izdvojiti najbolju. Međutim, ima onih koje se ne zaboravljaju ili bar ne bi trebalo da se zaborave.

1. Zabrana za političare da ulaze u štale i porodilišta

U predizbornoj trci, kažu iskusni, sve je dozvoljeno... Sve dok se nekom drugom time ne ugrožava zdravlje! Upravo na to je mislio Dragan Marković Palma kada je rekao da bi političarima trebalo zabraniti ulaz na pojedina mesta.

2. Tadić i tajkuni siromasi

Mlađan Dinkić i Boris Tadić dugo su sarađivali i "drugovali". Međutim, kada je bivši predsednik rekao da "ne zna da se neki tajkun obogatio tokom njegove vladavine", Dinkić je imao šta da kaže - "da je Tadić smešan".

3. Šta je teže – razvesti se ili dati otkaz!?

I dok se predstavnici privrednika u Srbiji zalažu za izmene Zakona o radu koji će omogućiti lakše otpuštanje, premijer Ivica Dačić ne misli tako. Jedan od vodećih biznismena u Srbiji Miodrag Kostić Kole pokušao je premijeru da približi "stvar" iz svog ugla, a vi pogledajte šta mu je Dačić na to odgovorio:

4. Kafu mi, draga, ispeci – al’ za 120 dinara!

Mada je javna tajna da je sve u skupštinskom restoranu skoro pa džabe, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Plama smatra cene "sramotno" niskim i prelaže nove:

5. Lep, lepši, najbrži!

Svi znamo da je bivši predsednik Boris Tadić veliki ljubitelj basketa, ali da je imao snagu da trči i Beogradski maraton malo ko je verovao.

6. Du ju spik ingliš?!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić se u julu mesecu obratio učesnicima Samita šefova država i vlada Jugoistočne Evrope u Beogradu na engleskom jeziku. Pričati ili čitati, nije važno:

7. Du ju spik ingliš?! (2. deo)

Svi su osporavali Tomislavu Nikoliću znanje engleskog jezika. A onda se desilo da je

predsednik ispravio prevodioca na uručenju Sretenjskog ordena:

8. Ako neko zna – zna Koštunica (ili: Da li Dačić pije)!

Poslanik DSS Miloš Jovanović iznenadio je sve prisutne u Parlamentu kada je otvoreno rekao premijeru Dačiću da ovaj pije. Dačić Jovanoviću nije ostao dužan:
 

9. Palma o Ivici ("Vole ga bre ljudi")

Ovako misli poslanik DSS, ali Dragan Marković Palma, posle 20 godina druženja sa Dačićem, ima da kaže nešto sasvim drugo!

10. Po čemu smo specifični - neka kaže (Tadićev) vic!

U martu, Tadić je govorio na skupu "Evropski korak – dobro za sve". Hteo je objasni našu specifičnost i za to je upotrebio vic:

 

SAD GLASAJTE:

2024 © - Vesti online