Ponedeljak 07.01.2013.
05:47
Večernji list

Slav. Brod: Otac tukao ženu, a decu izgladnjivao do smrti!

U stanu čiji su zidovi i pod bili umrljani fekalijama pronašli su uplakanu, zapuštenu i neuhranjenu devojčicu od 2,5 godine (Foto: Ilustracija)
 

Nakon što je poludeli otac savladan, policajci su otišli do iznajmljenog porodičnog stana, a ono što su tamo zatekli bilo je kao iz najjezivijih horor filmova. U stanu čiji su zidovi i pod bili umrljani fekalijama pronašli su uplakanu, zapuštenu i neuhranjenu devojčicu od dve i po godine koja je odmah hospitalizovana. Pokazalo se da je stan na petom spratu mesecima bio pakao na zemlji.

"Iz stana se neprekidno čuo plač i jauci. Muškarac je ženu i decu često zaključavao, ali nismo se mešali, nismo znali šta se događa", kažu komšije.

Ni vlasnici stana nisu znali šta se unutra događa. Kažu da je muškarac sa ženom i decom u stan ušao pre devet meseci uz obećanje da će sledećeg dana potpisati dokumente i overiti ih. Od toga trenutka vlasniku nije dopustio ni da se približi stanu šaljući mu SMS poruke da će ga ubiti ako samo priđe blizu.

"Cela zgrada je smrdela na fekalije, a nismo znali odakle to dolazi", kažu stanari.

Zlostavljač je imao pored sadašnje još dve žene i sa njima ukupno devetero dece o kojima se nije brinuo. Određen mu je jednomesečni pritvor.

2024 © - Vesti online