Nedelja 06.01.2013.
19:53
Smedia

Popravite brak odmah: Evo 10 načina!

Vrlo često, ljudi se razdvajaju zbog malih stvari, posebno kada se te male stvari nakupe i saberu. Imajući to u vidu, donosimo vam savete i načine uz koje možete da poboljšate svoju ljubav i brak već danas.

Izvinite se ako niste u pravu: Zamislite da vas partner napusti
 

1. Izvinite se ako niste u pravu: Zaboravite na ponos. Ako shvatite da niste u pravu u toku svađe, to lepo i priznajte pa kažite da vam je žao. Ovakav korak će učiniti neverovatnu razlika u pogledu vaše bliskosti.

2. Tokom svađe zamislite da vas je partner napustio: Nema boljeg načina da se zaustavi glupa rasprava nego da zamislite da ste izgubili partnera zauvek. Da li osećate tugu i stezanje u grudima? To je u stvari ljubav koju osećate prema njemu.

3. Smejte se više: Smeh je možda jedna od najvećih tajni dugovečnog braka. Uvek pronađite razlog i način da se dobro ismejete vas dvoje sami, ali i sa decom. To je ono što će održati jaku vezu među vama.

4. Isplanirajte nedeljni porodični sastanak: Ako imate malu decu i zahtevne poslove, ne postoji ništa važnije od potrebe za zajedničkim planiranjem i organizovanjem vremena. Možda ne zvuči romantično, ali takođe nije ni zakeranje

Planiranje seksa nije romantično, ali je svrsishodno

da vam se život svodi na posao, kuću i decu. Ovaj korak je veoma konstruktivan i ima svoju praktičnu stranu u planiranju i sprovođenju svakodnevnih malih zadataka, te problema kroz koje ćete ovako prolaziti kao tim.

5. Isplanirajte seks: Znamo da ni ovo nije romantičan predlog, ali u vašim prezauzetim životima čini se da je ovakav korak neophodan. Zato isplanirajte u napred vaše vreme za seks jer znate šta je daleko manje romantično? Brak bez seksa.

6. Razgovarajte o malim stvarima: Naravno da ćete razgovarati o velikim stvarima i problemima, ali takođe se trudite da što češće pričate o malim stvarima, pa čak i glupostima. Pričajte i pričajte, jer što više razgovarate, više ćete znati o partneru.

7. Imajte svoj život: Niko ne voli usamljenike i ljude koji su bez ijednog prijatelja. Zato nađite hobi, imajte krug prijatelja. Nađite neki drugi život za sebe, bez partnera! Sada! To će učiniti da vas vaš supružnik malo više ceni.

8. Ne zaboravite da se zahvalite partneru: Bez obzira koliko vam se banalno činilo, ne zaboravite da kažete hvala partneru za male stvari, čak i ako su

Nema dranja!!!!

očekivane. Npr. - "Hej, hvala što si mi napravio večeru." To stvara pozitivnu atmosferu i pomaže da se svaki supružnik oseća cenjeno.

9. Prestanite da vičete: Niko ne sugeriše da treba da prestanete da se raspravljate ili ponekad posvađate. Neke svađe su itekako neophodne. Međutim zapamtite nema smisla da vičete, vređate, psujete i koristite se prljavim trikovima da bi kaznili partnera.

10. Držite se za ruke: Čak i kada ste ljuti jedno na drugo, uvek se dodirujte, bilo da ste u krevetu ili van njega. Ponekad sam čin dodirivanja jedno drugog može da pomogne u suzbijanju ljutnje i negativnih osećanja.

2024 © - Vesti online