Nedelja 06.01.2013.
10:38
Vestionline, Kurir

Kasiljas i Ramos zaključali saigrače i održali sastanak

"Miniranje" trenera ili motivacija ekipe? - Iker Kasiljas

Pojedini španski mediji odmah su ocenili da se radi o pobuni protiv Portugalca, dok drugi prenose da su igrači na taj način želeli da se motivišu pred nastavak sezone.

Prema pisanju "Marke" kapiten i njegov zamenik su želeli da umire ekipu pred nastavak takmičenja i duel protiv Sosijedada, ali bode u oči činjenica da Murinjo nije bio obavešten o tajnom sastanku. Iker Kasiljas i Serhi Ramos su na sastanku "prozvali" pojedine saigrače da se ne zalažu dovoljno i da gledaju više sopstveni interes u odnosu na interes tima.

Pred duel sa imenjakom iz Sosijedada i dalje je prva tema ko će braniti na pomenutom meču, Iker Kasiljas ili Antonio Adan. "Marka" piše da je Murinjo napravio pravu zbrku na poslednjem treningu, jer je odlučio da rotira golmane tokom utakmice prvog i drugog tima. Prvo poluvreme Adan je branio za prvi tim, a drugo Kasiljas.

Pomenuti list dodaje i kako je Portugalac bliži odluci da na pomenutom meču brani Adan, a da će Kasiljas braniti tri dana kasnije na kup utakmici protiv Selte. Za to vreme, navijači Reala u sve većem broju pokazuju nezadovoljstvo Murinjovom odlukom da Kasiljasa preseli na klupi. Čak 77 odsto čitalaca "Marke" smatra da Murinjo nije smeo da "Svetog Ikera" makne sa gola.

Prvom golmanu reprezentacije Španije podršku je pružio i njegov kolega Viktor Valdez iz Barselone.

"Iznenadio sam se kada sam čuo da je Kasiljas ispao iz ekipe. Ne znam razlog, ali on ima moju podršku. Nadam se da će se što pre vratiti među stative, tamo gde želim da ga vidim", rekao je Valdez.

Meč između Reala i Sosijedada na programu je danas od 17 časova.

2024 © - Vesti online