Subota 05.01.2013.
09:28
Alo

Bora Čorba: Šarići su dobri ljudi

Upoznao odbeglog narko bosa: Bora Đorđević, frontmen Riblje čorbe
 

"Znam ih lično. Upoznao sam ih kad smo nastupali u njihovoj diskoteci "Municipium" u Pljevljima. Fini ljudi, dobri, dobri domaćin. Oni su radili svoj posao, ja svoj", rekao je Đorđević.

U bekstvu: Darko Šarić

Bora Čorba je je za Alo rekao da ove godine želi da završi fakultet.

"Planiram da diplomiram ove godine jer sam dugogodišnji apsolvent. A možda i falsifikujem diplomu. Hvala bogu, znam mnogo takvih ljudi, koji se time bave. Znam i mnogo kriminalaca", kaže poznati roker.

Pokojni Dragan Malešević Tapi je bio falsifikator. On je tako i počeo, bio je odličan falsifikator, a onda je postao slikar", podsetio je apsolvent pozorišne organizacije na Fakultetu dramskih umetnosti na kontroverznog majstora hiperrealizma.

Kao veteran među apsolventima, frontmen Riblje čorbe Bora Đorđević, koji pretenduje da diplomira ove godine, izneo je pretpostavku da je lider LDP-a Čedomir Jovanović - genije!


"Valjda i ja mogu da diplomiram s obzirom na to da je Čeda Jovanović za jedno tri meseca dao 12 ili 13 ispita. Mada, on je možda genije", zapitao se Bora, koji je nedavno izjavio i da je već počeo da piše diplomski, te da neće kupiti diplomu, već će je pošteno steći.

2024 © - Vesti online