Petak 04.01.2013.
20:23
Beta

SNS: Ušli smo u zgradu opštine Bač da vršimo funkcije

"Sud je doneo 31. decembra 2012. rešenje kojim je kao neosnovan odbijen zahtev skupštinske većine koju je predvodila DS, da im se omogući ulazak u prostorije opštine"
 

"Naime, Osnovni sud u Novom Sadu, Sudska jedinica u Baču, doneo je 31. decembra 2012. godine rešenje kojim je kao neosnovan odbijen zahtev skupštinske većine koju je predvodila Demokratska stranka, da im se omogući ulazak u prostorije opštine, te da im se predaju pečati i službena dokumentacija opštine", naveo je SNS Bača.

Na osnovu tog rešenja, aktivisti SNS-a obratili su se policiji, nakon čega su uz prisustvo policije, ušli u zgradu Skupštine opštine Bač i u kabinetu predsednika pokazali ovo rešenje, naveli su bački naprednjaci.

"Pripadnici koalicije oko Demokratske stranke potom su bez incidenata izašli iz zgrade", navodi se u saopštenju SNS Bača. Bački naprednjaci su istakli da se zalažu za poštovanje zakona, civilizovano ponašanje na svim nivoima i poštovanje rezultata izbora.

"Srpski naprednjaci još jednom naglašavaju da su svi građani jednaki pred zakonom i da bi svi sporovi trebalo da se rešavaju mirnim putem i u nadležnim državnim institucijama i organima", navodi se u saopštenju SNS Bača.

2024 © - Vesti online