Utorak 09.02.2010.
21:58
Vestionline

Zvezda odigrala nerešeno sa Hirošimom

Jedini gol za crveno-bele postigao je Vujadin Savić u 47.minutu, dok je izjednačenje ekipi koju sa klupe predvodi predvodi srpski stručnjak, i nekadašnji igrač Zvezde, Mihajlo Petrović, doneo Morisaki.

Fudbaleri Zvezde su imali dve odlične prilike u prvom poluvremenu koje nije iskoristio Perović, ali crveno-beli su poveli tek posle kornera u 47. minutu, kada je nakon gužve u kaznenom prostoru odbijenu loptu u mrežu poslao Vujadin Savić. U drugom delu šanse su imali Reljić i Jevtić, ali su do jedinog gola stigli prvotimci japanskog tima, nakon neuspele ofsajd zamke, a gol je postigao Morisaki.

"I kad pobedimo reći ću da je rezultat u drugom planu i zaista jeste. Ne osvajamo ovde bodove, nego se uigravamo. Video sam mnogo toga, ali za svoju belešku i sastanke sa igračima. Nastavljamo rad u jakom ritmu, jer do nastavka šampionata ima još dosta vremena" , rekao je Petrović za zvanični sajt kluba.

Crvena zvezda: Stamenković, Ninkov, Đorđević, Vilotić, S. Reljić, Savio, Bogdanović, Mugosa, Trifunović, Lekić i Perović.
Drugo poluvreme: Pavlović, B. Đorđević, Savić, Mikić, Ignjatijević, Isah, Nikolić, Jeremić, Kadu, M. Reljić i Jevtić.

Sledeći meč Crvena zvezda igra 13. februara protiv bugarskog Liteksa. Dan kasnije, 14. februara na programu je meč sa poljskim Lehom.

2024 © - Vesti online