Petak 04.01.2013.
18:54
24sata.rs

Zaprosio devojku preko "Politikinog zabavnika"

Mrđan Hadžić (30), iz Beograda, zaprosio je svoju devojku uz pomoć "Politikinog zabavnika" i popularne rubrike u kojoj čitaoci šalju pisma i razna pitanja
 

Mrđan je odlučio da na malo drugačiji i kreativniji način upita voljenu osobu da se uda za njega, a u tome mu je pomogla redakcija ovih novina. Na naslovnoj strani broja od 28. decembra se našla i priča ovog zaljubljenog momka, sa naslovom "Da li bi Jelena... strana 62".

Na pomenutoj strani je objavljeno njegovo pismo u kome objašnjava da njegova devojka Jelena čita svaki broj, pa odatle i njegova ideja za prosidbu na ovaj način. Mrđan je osmislio da čim Jelena kupi novi broj, on će je sačekati ispred ulaza zgrade gde su se prvi put poljubili. Ipak, nije sve baš išlo po zamišljenom planu.

"Dok smo bili u autobusu stigla mi je poruka od kuma da u kiosku nema "Zabavnika", a morao sam to da uradim ujutro da neko od prijatelja ne bi video pre nje i upropastio mi iznenađenje. Kum se dosetio da ga kupi na drugom mestu i ostavi u žardinjeri u zgradi. Gurnuo sam je u ulaz da bih je, kao, spasao od psa koji je išao u susret, uzeo sam novine iz žardinjere i počeo da je teram da ih čita" priča Mrđan za 24 sata.

2024 © - Vesti online