Petak 04.01.2013.
10:02
Vestionline, zurnal.rs

"Orlovi" dočekuju Škote u Novom Sadu

Niški "Čair" neće biti spreman za meč sa Škotima

Radovi na stadionu "Čair” trenutno su zaustavljeni, kako tvrde u Nišu zbog niskih temperatura. Rok za završetak radova će najverovatnije biti pomeren za 27. maj, a sve je trebalo da bude gotovo do kraja decembra prošle godine.


Radovi na tri tribine stadiona Radničkog još nisu završeni, a sijalice za reflektore koje je FSS isporučio još u septembru Nišlijama stoje u magacinu čekajući na zamenu.


"Glavni izvođač radova 'MD Gradnja' tražio je da se pomeri rok za završetak tri tribine. Na poslednjem sastanku sa koordinatorom projekta, rukovodstvom Sportskog centra 'Čair' i izvođačima radova dogovoreno je da se zbog niskih temperatura stadion 'konzervira'", rekao je Milan Pešić, gradski većnik za sport.

Postavljanje 160 sijalice na reflektore, kako najavljuju u Nišu, počeće odmah posle Božića, međutim ukoliko tribine ne budu završene završe, a stolice ne postave za 9.500 gledalaca, reprezentacija Srbije ugostiće Škote 26. marta u Novom Sadu.

"Orlovi" su na "Karađorđu” odigrali meč protiv Velsa (6:1) i ispostavilo se da je to bio pun pogodak za izabranike Siniše Mihajlovića.


U FSS razmišljaju da jedan meč organizuju i na stadionu u Jagodini, koji ispunjava sve uslove za organizaciju evropskih utakmica.

2024 © - Vesti online