Četvrtak 03.01.2013.
04:10
Blic

Barbika koja ima dva fakulteta!

Šarlot Pul: Voli da izgleda kao barbika, ali voli i da uči
 

Ova devojka iz Notingema, u Engleskoj, od svoje 15. godine pokušava da izgleda što sličnije Barbiki: nosi tesne korsete, farba kosu u platinasto plavo, uvećala je grudi. Ali, ovakav izgled ju je učinio metom surovih komentara i nazivana je "praznoglavom glupačom" ili "droljom bez mozga".

Šarlot je, međutim, živi dokaz da izgled vara: diplomirala je pravo i psihologiju, pa sa najboljim ocenama i modni marketing, što joj je obezbedilo posao koordinatora za društvene medije u jednoj modnoj kompaniji.
 

- Barbike sam volela još kao mala, a Barbi izgled sam zavolela gledajući Pamelu Anderson na televiziji - kaže Šarlot Pul. Priznaje da je početni razlog za ugledanje na čuvenu lutku ipak bila nesigurnost zbog sopstvenog izgleda.

 

- Ni do prodavnice na ćošku nisam išla bez kompletne šminke i tako je to počelo. Nastavilo se farbanjem kose i ugradnjom silikona. Naravno, sada znam da je takav izgled uglavnom potpuno neprikladan za posao, pa ga zato čuvam samo za specijalne prilike - kaže Šarlot.  Nije iznenađenje da je Šarlot tokom studija zarađivala kao seksi konobarica u lancu restorana "Huters".

- Kad izađem s korsetom, privlačim pažnju ljudi koji mi govore grozne stvari. Možete već da zamsilite, kako sam glupa, drolja i slično. A pošto zanm da nisam, to me samo zasmejava - priča Šarlot. Kaže da se svi prilično iznenade kada saznaju koliko je obrazovana.

- Ne trudim se da nametnem priču o tome, ali smešno je videti njihovu reakciju kada doznaju - kaže Šarlot.

Na poslovne intervjue i na posao, međutim, uvek odlazi minimalno našminkana i sa podignutom kosom.

- Obrazovanje mi je uvek na prvom mestu - kaže Šarlot.

2024 © - Vesti online