Četvrtak 03.01.2013.
12:00
Lj. Mudrinić - Vesti - Foto:

Kutije pune slatkih tajni

DAROVI U KUTIJAMA OD CIPELA:
Lorena Lovrić Mirković

Uoči praznika podela paketića upakovanih u kutije od cipela, koje su dekorisane ukrasnim papirom, završena je po seoskim i prigradskim školama, a potom su na red došle i četiri gradske osnovne škole.


- Radujemo se što smo ove godine imali na raspolaganju toliki broj paketića da možemo da obradujemo mališane u Prijedoru, ali i šire. Sa ovogodišnjih 8.000 paketića, prešli smo broj od 200.000 paketića koje smo podelili tokom 16 godina rada na ovom području - kaže direktor organizacije Hleb života Danko Malešević.

Godinama sarađuju sa organizacijom "Samaritan's Purse" i oni su sve ove godine odlučili da šalju paketiće, a da ih Hleb života distribuira.


Lorena Lovrić Mirković je drugi razred centralne gradske Osnovne škole "Desanka Maksimović" i ovakvim darovima se veoma obradovala.

- Sada sam dobila sirenu, medu i još mnogo toga, a prošle godine sam dobila čak i nakit - rekla je Lorena i dodala da se i njeni vršnjaci raduju poklonima koje šalju deca iz Britanije.

POZIV DONATORIMA


Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online