Utorak 01.01.2013.
20:25
telegraf, Vestionline

TOP 5 skandala u 2012.

Po pikanterijama su se u 2012. istakli članovi britanske kraljevske porodice: Dame imaju prednost, pa eto toples fotki Kejt Midlton, supruge princa Vilijama
 

GOLE GRUDI BRITANSKE PRINCEZE – Sredinom septembra fotoreporter francuskog magazina “Closer” je tokom odmora u Provansi uslikao razgolićenu Midltonovu, a ove fotografije su izazvale burnu reakciju kraljevske porodice koja je tražila zabranu objavljivanja slika, pa čak i privođenje paparaca koji ih je napravio!

Mada, Hari je izdominirao skroz go u Las Vegasu: Živ bio!
 

NESTAŠNI HARI – Mlađi brat princa Vilijama je ozbiljno naljutio svoju baku kraljicu, kada su u avgustu objavljene slike iz Las Vegasa na kojima se skroz goli Hari u hotelskoj sobi zabavlja sa nepoznatom devojkom, golom, naravno! Za kaznu, on je par nedelja kasnije poslat u Avganistan.

Beše nekada

KEJTI UTEKLA OD TOMA – Krajem juna Kejti je šokirala Kruza kada je nakon šest godina braka, odvela ćerku Suri i istog dana podnela zahtev za razvod braka! Kako se spekulisalo, sajentologija je bila glavni razlog za razvod, a dva meseca kasnije razvod je i ozvaničen a Holmsova je dobila starateljstvo nad ćerkom.

RASKALAŠNI TRAVOLTA – Poznati glumac se našao u nebranom grožđu kada je njegova sekretarica medijima otkrila da je Travolta šest godina bio u homoseksualnoj vezi sa svojim pilotom, a kasnije se ispostavilo da je on imao još ljubavnika.

Travolta šest godina bio u homoseksualnoj vezi sa svojim pilotom, a kasnije se ispostavilo da je on imao još ljubavnika
 

KRISTEN VARALA PATINSONA, PA GA MOLILA ZA OPROŠTAJ – Verovatno najtugaljivija priča godine je “vampirska” veza između Kristen Stjuart i Roberta Patinsona. Ona je prvo priznala da ga je prevarila, zatim ga javno molila za oproštaj, a nekoliko meseci kasnije njih dvoje su se pomirili!

2024 © - Vesti online