Sreda 02.01.2013.
12:01
D. Đorđević - Vesti

Šta donosi 2013. godina (3): Vreme zveri i bolest stoguba


- Bog je odlučio da ne uzimam pare od ljudi, da živim skromno prema njegovom nahođenju. Imam suprugu i tri sina, jedan je oženjen, dvojica su podstanari, jedan živi sa nama u jednoj sobici koju imamo. Živimo od ženine penzije koja iznosi 16.000 dinara, mnogo toga nam materijalno fali, ali duhovno smo prebogati - počinje priču Vlade Božje Oko.


U svojoj svesci, gde sve uredno vodi, što mu se javi od Gospoda, podvlači šta Srbiju i svet očekuje u 2013. godini i nadalje.


- Ne želim da nikog uznemiravam, ali javilo mi se da će 2013. godina biti jedna od najopasnijih za opstanak ljudi na Zemlji. Biće zemljotresa, erupcija vulkana, poplava, cunamija, pucanja nuklearki. Pojaviće se nepoznata bolest, stoguba, koja će doći iz Azije ili Afrike, i pokosiće više desetina miliona ljudi. Ta bolest haraće desetak godina dok se ne pojavi lek. Ona će najaviti vreme vladavine zveri, pojavu Antihrista - kaže Vlade Božje Oko.


Srbija je u centru Vladimirovog vidovnjaštva.


- Na Kosovu se u 2013. godini očekuju tenzije raznih vrsta, neki rat manjih razmera, koji će se rešiti političkim putem. Biće žrtava na obe strane, albanskoj i srpskoj, ali i na strani međunarodnih trupa. Međunarodne trupe tražiće pomoć od srpske vojske. Sukob će se rešiti političkim putem. Kosovo će ponovo biti srpsko kada se ujedine sve pravoslavne zemlje - proriče Vlade.


U samoj Srbiji, bez Kosova, biće većih pobuna i nemira.


- U 2013. godini biće narodnih buna u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Posebno će Beograd biti na udaru, biće većih požara, koji će progutati pojedine zgrade od opšteg značaja, a biće i atentata na javne ličnosti. U opasnosti su političari čija su početna slova inicijala N. V. i D. T. Srbija neće osetiti boljitak pre 2020. godine, a tada će biti stožer okupljanja pojedinih država iz bivše Jugoslavije i apsolutni lider u regionu - ističe Vlade. - Pojaviće se čovek u Srbiji, koji će predvoditi zemlju božjim promislom. Novi političar će znakom krsta oterati sve nečastive koji su ušli u sadašnje političare, bilo na vlasti ili opoziciji - kaže Vlade.


Za Vranje vidi 2045. godine veliku kataklizmu, kada će se aktivirati vulkan u Vranjskoj Banji i u potpunosti uništiti grad i okolinu.


- U početku, od naredne godine, biće zemljotresa na raznim mestima u Srbiji, ali manjeg intenziteta i ne katastrofalnbih razmera - predviđa Vlade.

PROGNOZE ZA SVET

* Amerika će se suočiti s recesijom, nemirima, biće u pojedinim državama na granici građanskog rata. Ipak, njoj prete teroristički napadi na nuklearke koje mogu da unište čitave oblasti. Ameriku od 2013. godine čeka božja kazna i kataklizma.

* U Velikoj Britanji se očekuju nemiri koji će prerasti u mini građanske ratove. Najugoženiji će biti London, Dablin i Mančester. Biće krvi i mnogo žrtava, a koristiće se i hemijski otrovi.

* Francusku od 2013. godine očekuju veliki potresi na svim nivoima. Desiće se atentat na jednog visokog političara što će prouzrokovati rat sa nekom muslimanskom državom, srušiće metro u Parizu ili nekom drugom većem gradu. Postoji i opasnost da dođe do rata na Korzici.

* U Španiju dolazi nepoznata bolest i prvo tamo odnosi brojne žrtve. Biće i avionskih nesreća, dosta nemira i pokušaja nasilnog cepanja zemlje uz pomoć terorističkih napada. U 2013. godini počinje konačno odvajanje Katalonije, ali ne i Baskije.

* U Nemačkoj kataklizme i nesreće zahvataju oblast izmešu reka Rajne i Majne. Pojaviće se veliki crni oblak koji će danima donositi kišu i izazvati velike poplave. Stradaće čitava mesta, a i ljudi. Biće i problema s jednom nuklearkom. Raspad Nemačke biće posle 2015. godine, kad će se odvojiti bogate oblasti od siromašnih.

* U Holandiji će biti poplava i najava početka nestanka te zemlje sa karte sveta. Odjednom će nestati u moru.

2024 © - Vesti online