Ponedeljak 31.12.2012.
20:33
Vestionline, Blic

Primera: Mesi najbolji igrač, a Simeone trener

Stvarno najbolji - Leo Mesi

Više od 115.000 čitalaca internet izdanja "Marke" dodelilo je čak 60 odsto glasova neverovatnom Argentincu, koji je godinu završio sa rekordnim 91 golom, od čega 79 u dresu Barse, a 12 u nastupima za nacionalnu reprezentaciju.

Daleko iza Mesija plasirali su se Kristijano Ronaldo (Real Madrid) sa 14,4 odsto i Radamel Falkao (Atletiko Madrid) sa 10,6.


Kormilar "jorgandžija" Dijego Simeone proglašen je za najboljeg trenera, a iza njega su ostali Tito Vilanova, dok je Žoze Murinjo tek treći.

Za najboljeg domaćeg igrača proglašen je Andres Inijesta, ispred Ikera Kasiljasa i Ćavija, a za najboljeg čelnika kluba predsednik Barselone Sandro Rosel, dok glasači nisu imali milosti prema Luki Modriću.

Transfer hrvatskog plejmejkera iz Totenhema u Real je proglaše za najgori sa 32,2 odsto glasova, a Madriđani su za njegov dolazak izdvojili čak 40 miliona evra, ali Modrić nije do sada prikazao partije kakve se od njega očekuju.

Zanimljivo da su glasači na sajtu promadridski orjentisane "Marke" za najbolju kupovinu izabrali Đordija Albu, koji se iz Valensije preselio u Barselonu.

2024 © - Vesti online