Ponedeljak 31.12.2012.
21:28
Smedia

Kosovka devojka nije prošla strašni sud

Nije im se baš dopala ovaj put
 

Nevena Božović važi za jednog od favorita u "Prvom glasu Srbije" i do sada je uglavnom dibijala samo najbolje komentare kako žirija tako i publike. Sinoć je pevala dve numere, a iako je u prvoj bila odlična, kada je završila sa izvođenjem pesme "I will always love you" od Whitney Houston (Vitni Hjuston) usledili su ne tako dobri komentari. Aleksandra Radović je nerado počela i to uz veliki uzdah:

- Znaš kako Nevena, ovo bi moralo dosta da se sredi. Ova pesma. Što se tiče interpretacije moram da ti kažem da je moj utisak nekako previše svega. Mnogo mirnije je trebalo da je pevaš od samog početka do kraja. Pohvaljujem tvoj izbor pesme i ovo je jako teška pesma... Previše vibrata. Ne slušaš me iz emisije u emisiju da moraš da koriguješ vibrato. Čula sam tu ogromnu količinu vibrata koje ima i gde treba i gde ne treba, ređala je pevačica.

Ni Vlado Georgiev nije imao samo pohvale za Nevenu.

- Najvažnije u bilo kom poslu je da znaš gde možeš da plivaš. Kada čovek sebe predimenzionira prezentuje se u jako lošem svetlu. Ja neke pesme ne bih se usudio da otpevam. Za ovako nešto ogroman rad. Ako odabereš ovo onda tražim od tebe da otpevaš neki ravan ton, da malo spustiš kao Vitni, da to sve diše, rekao je kantautor.

Poslušajte i sami kako je ona zvučala.

2024 © - Vesti online