Nedelja 30.12.2012.
23:31
Vestionline, B92

Stojadinoviću odobreni dogovoreni transferi

UO Crvene zvezde dao zeleno svetlo za transfere

"Na sednici je usvojen zapisnik sa prethodne sednice kao i odluke Odbora za hitna pitanja koji je održan 26. decembra 2012. godine. Sportski direktor je Upravnom odboru preneo informacije u vezi sa aktivnostima u prelaznom roku i dobio podršku za dalje poteze, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštavana", navodi se u saopštenju FK Crvena zvezda.

"Usvojen je i plan priprema prvog tima u zimskoj pauzi. Upravni odbor je usvojio i informaciju o razgovorima sa menadžerima, agencijama i ostalim poveriocima, a u vezi prethodne i buduće saradnje. Upravni odbor je usvojio i izveštaje o finansijskoj situaciji, kao i imovinsko-pravnoj u FK Crvena zvezda", dodaje se u istom saopštenju.

Na prvoj sednici UO potpredsednik klub Nebojša Čović predstavio je finansijsku analizu kluba u period od 1996. do 2012. godine saopštivši da klub duguje 48.473.459 evra.

Stojadinović je navodno prethodnih dana postigao dogovor sa dvojicom Latioamerikanaca, Grendijem Perosom Rinkonom (Venecuela) i Kristijanom Kuevom (Peru), te sa Kameruncem Žilom Ngomom.

2024 © - Vesti online