Ponedeljak 31.12.2012.
03:41
Pressonline

"Mom Mrki želim da uvek bude uz mene"

Ljubav cveta: Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta
 

- Kada bi mi i 2013. godina bila upola kao prethodna ja bih bila presrećna. Staru godinu ispraćam sa sećanjima na fantastične nastupe koje sam imala širom Srbije i sjajnom koncertu u Sava Centru. Ono što ju je posebno obeležilo jeste velika ljubav koja mi se dogodila i emotivno me ispunila. Bila bih bahata kada bih želela nešto više jer sve to skupa je dovoljno da jedna žena bude srećna - kaže Ana za "Press".
 

Njena veza sa ministrom u vladi Srbije, Milutinom Mrkonjićem punila je stupce medija tokom čitave godine. Svojoj jačoj polovini pevačica će u ponoć poželeti mnogo toga.
 

- Prvensteno mu želim dobro zdravlje i naravno da bude uz mene kao i do sada - kroz osmeh priča Bekuta.
 

Ona će najluđu noć dočekati u Valjevu, gde nastupa, a onda će se pridružiti koleginici Lepoj Breni kao specijalni gost u novobeogradskom "Impuls holu".
 

- Volim praznike, ali ne osećam tu novogodišnju euforiju jer znam da i tu noć moram da radim. Jedini zadatak za to veče mi je da budem naspavana i raspoložena. Dešavalo mi se da se bolje provedem na snimanjima novogodišnjih programa ili privatnim žurkama - objašnjava pevačica.
 

Unuci Sonja i Branko najveće su blago u njenom životu i već su naručili svoje poklone.
 

- Unuk je tražio nekog specijalnog miša za kompjuter pa sam to uspela da nađem dok Sonji još uvek tražim poklon - kaže Ana. Iako ima 53 godine Ana svojim izgledom i dalje pleni.
 

- Za dobar izgled najpresudnije je lično zadovoljstvo prodicom i poslom, a ja to hvala bogu imam. Ostaje mi samo da to negujem i naredne godine. Vašim čitaocima u želim da naredna godina bude poslovno i emotivno ispunjena i da u ovim teškim vremenima razmišljaju pozitivno - poručila je Bekuta.

2024 © - Vesti online