Nedelja 30.12.2012.
23:50
Blic

Adrijana Lima navijala za Ivana u "Prvom glasu"

Srpska snajka navijala za Ivana, on završio takmičenje

Adrijana Lima redovno prati "Prvi glas Srbije", te je tokom sinoćnje emisije na Tviteru ostavila komentar o nastupu Ivana Petrovića.

"Ivan je moj favorit. Njegovo izvođenje "Beautiful Maria" je savršeno. To mi je jedna od omiljenih pesama, srećno Ivane!", napisala je manekenka, ali je Ivan izgubio u duelu od Zorana Stanića. Iako je bio razoračan zbog ispadanja, utehu je pronašao u činjenici da se njegovo pevanje dopalo čuvenoj Brazilki, a svoje oduševljenje takođe je podelio sa obožavaocima na ovoj društvenoj mreži.

"O bože, Adrijana Lima me pomenula. Mogu samo da umrem sad, nije mi žao", prokomentarisao je mladi pevač.

Na pitanje da li je očekivao da će se naći u duelu i kakav će njegov ishod biti, Ivan je posle emisije kazao: "I jesam i nisam, već sam jednom bio u duelu pa sam znao da može da se ponovi. Mislim da već imam nešto iza sebe, možda treba pružiti priliku ljudima koji nemaju muzičkog iskustva iza sebe, da napreduju kroz ovaj šou. Očekivao sam da ću možda ove ili sledeće nedelje ovako nešto doživeti. Nije reč o nedostatku borbenog duha, izašao sam sa onoliko snage koliko sam dao u duelu, takmičari su mnogo kvalitetni i ima onih koji su vanserijski pevači i zaslužuju mesto u vrhu".

2024 © - Vesti online